Káva s čokoládou si budú verne sekundovať vďaka rovnakému pôvodu v Dominikánskej republike a ponúknu spolu s indickýmkardamónom a malinou nadnárodný chuťový zážitok. Čokoláda, ktorej základ tvoria kakaové bôby z lokality Los Bejucos, Vám ponúkne úplne nový pohľad na mliečnu čokoládu. Kde mliečno-karamelové tóny sú veľmi vkusne vyvážené horkosťou dominikánskeho kakaa.Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 46 %. Zloženie: mliečna čokoláda (kakaová hmota: Dominikánska republika,cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, vanilka), kávové zrnká (100 % Arabica: Dominikánska republika), kardamón, lyofilizovaná malina, horká čokoláda(kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, vanilka). Hmotnosť: 60gvýživové údaje na 100 g: 2336 kJ/561 kcal, sacharidy40,5 g – z toho cukry 36,8 g, bielkoviny 10,2 g, tuky 39,1 g – z toho nasýtenémastné kyseliny 23,2 g, vláknina 3,4 g, soľ 0,01 g.